Останні новини
Сьогодні матеріалів немає.
Прозорість та інформаційна відкритість

Дистанційне навчання

Оголошення

Харчування

Бібліотека

Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Наша школа на карті

Наша адреса

  • Тернопільська область
  • Кременецький район
  • Лановецька ТГ
  • с. Лопушне
  • вул. Шкільна, 7
  • тел. (03549)4-37-40
  • e-mail: dunser11@gmail.com

  • Школа на порталі

    Архів записів

    Головна » 2015 » Березень » 13 » Герої живуть поруч
    5:17 PM
    Герої живуть поруч

    У Лопушненській ЗОШ І-ІІ ступенів відбулася хвилююча зустріч з Дунаєм Сергієм Георгійовичем та Кухарчуком Юрієм Петровичем.

    Днями  у Лопушненській ЗОШ І-ІІ ступенів відбулася хвилююча зустріч з Дунаєм Сергієм Георгійовичем   та Кухарчуком Юрієм Петровичем. Учні створили живий коридор, зустрічаючи своїх героїв вигуками: «Ви – наші герої! Героям – слава!». Сергій Георгійович наш учитель математики та інформатики вже місяць як офіцер запасу проходив військову підготовку у Житомирі. Кухарчук Юрій Петрович – батько двох наших учнів Кухарчука Ігоря та Кухарчука Вадима. Добровольцем пішов захищати нашу землю 7 серпня 2014 року. Побував у гарячих точках: Старобєльськ, Лисичанськ, Щастя, Кримське. Воював у складі 80-ої десантної  бригади.

    Сергій зараз чекає розподілу у військову частину. Юра за весь цей час уперше прийшов додому.  Учні дарували своїм героям вірші, пісні а також обереги, виготовлені своїми  руками . Як зауважив Юра ці дитячі обереги дуже надихають наших солдатів, вони надають їм сили духу. Учні зачитували листи-звернення до українських  солдатів. Не можна було стримати сліз коли до батька Кухарчука Юрія  звернувся молодший син Вадим. Син ще не встиг договорити як батько підбіг до нього, вхопив на руки і міцно пригорнув до себе. «Я знаю, за кого я там» - промовив він.

    Учні 9 класу (цей клас навчав Сергій) багато теплих слів сказали у його адресу,  як його зараз не вистачає тут у школі і що напевне зараз якби можна було щось змінити вони б по іншому ставилися  до вивчення такої складної науки математики.  Директор школи Безкоровайна Д. М. щиро подякувала нашим захисникам і вручила їм невелику  грошову допомогу, зібрану вчительським і учнівським колективом.

    На закінчення зустрічі усі в залі заспівали «Ой у лузі червона калина».

    Дуже хочеться вірити, що нарешті настане мир і спокій в нашій Україні, і наші захисники повернуться до своїх домівок живими і неушкодженими.

    Герої живуть поруч! Слава героям!

     Педагог-організатор Лопушненської ЗОШ І-ІІ ступенів  Бондарук О. М.

    Переглядів: 69 | Додав: dunser11 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar
    Вхід на сайт
    Пошук
    Наші вчителі
    Відео
    Новини відділу освіти








    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

    Лопушненський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Лановецької міської ради © 2024
    uCoz